سمینار مدیریت حرفه ای رشد استارت اپ برگزار میگردد
یکی از اتفاقاتی که در چند سال گذشته شاهد آن بودهایم ظهور چشمگیر استارت اپها در کشورمان است. تعداد کسبوکارهای جدید در یک بازۀ ۴ ساله تا ۳۲ برابر رشد داشته که نشاندهنده جذابیت بیزینسهای جدید و نوآور در ایران میباشد. از طرفی تجربه موفق چندین استارت اپ در بازار ایران، ترس از ایجاد بیزینسهای مبتنی بر ایدههای جدید را کاهش داده و دنیای استارت اپهای آنلاین و خدمات نوین در حال رونق گرفتن است.
استارت اپ برای کشور نماد افزایش اشتغال و رونق اقتصادی است؛ برای افراد نماد آزادی، منزلت اجتماعی و رونق مالی؛ و برای مشتریان نماد افزایش حق انتخاب و خدمات رقابتی که پیشتر از این به واسطه انحصاری بودن خدمات، از آن ناکام بودهاند.
اما همه اخبار در مورد استارت اپها اخبار جذاب موفقیت نیست. به گفته James Goldwin در ازای هر خبر موفقیت استارت اپی که میشنوید، ۱۰۰ خبر شکست هم بوده که به گوش شما نرسیده است. ایجاد استارت اپ و داشتن طرح و ایده برای بهرهگیری از فرصت بازار یک موضوع است، و مدیریت حرفه ای رشد استارت اپ و تداوم بیزینس موضوعی دیگر. بر اساس آمار سایت اکسلریتر، ۲۷٫۲% از استارتآپها کمتر از ۶ ماه دوام میآورند و میزان ماندگاری عمده استارت اپها بین ۶ ماه تا ۱ سال است.
ایجاد استارت اپ اولین مرحله موفقیت است، اما برای تداوم آن نیاز به چه دانش و مهارتهایی است؟ چطور باید یک استارت اپ موفق امروزی را به مرحله بعدی رشد رساند و رشد استارت اپ را بصورت حرفهای مدیریت نمود؟
هر چقدر ایده اولیه استارت اپ نوآورانه و خاص باشد، لیکن پس از پا گرفتن باید مانند یک بیزینس حرفهای مدیریت شود تا رشد کرده و تداوم داشته باشد. در همین راستا سمیناری با موضوع مدیریت حرفه ای رشد استارت اپ توسط شرکت نجات و با ارائه اینجانب در مهر ماه سال جاری طراحی گشته است. در این سمینار با یکدیگر این موارد را که برگرفته از تجربه اینجانب از کار در کشورهای اروپایی، عمان و ایران میباشد بررسی میکنیم:
- ریسکهای کلیدی که استارتآپها با آنها مواجهند چه هستند؟
- چطور باید ریسک شکست استارتآپ را کاهش داد و به سمت واقعبینی حرکت کرد؟
- سه سیکل کلیدی رشد استارتآپهای موفق
- برنامهریزی رشد و مدیریت تداوم استارتآپ
- تخصصی بودن business plan در استارتآپها و شاخصهای کلیدی موفقیت آن